Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.
Hero image

CONNECT SS23

Recycle, reuse, reconstruct – create connections

Hero image

IX STUDIOS - CONNECT er født som en positiv reaktion på den tumultariske verden vi lever i. Mens verden er i konstant forandring, så forbliver vores behov for kontakt, nærvær og medmennesker det samme.

CONNECT opfordrer dig til at dyrke nysgerrigheden, det legesyge og dit personlige udtryk.

CONNECT

Se alle

Kollektionen består af betydningsfulde smykker i tidløse designs, der skal bæres flere år frem. Smykkerne er designet til at kunne gå i arv, det er bare op til dig at tilføre dem personlig mening og betydning.

Lev livet, vær nysgerrig og udforsk verden - dan nye minder i dine smykker, og giv dem videre når tiden er inde. Det er en måde, hvorpå du kan finde et led og forbinde nutiden til din fremtid.

Hero image
Hero image

Kollektionen drager på de tidløse tendenser fra 90’erne og de legesyge trends fra 00’erne, men gjort i sand IX STUDIOS stil - moderne og kompromisløst. Lad smykkerne blive en del af dit look og fortæl en historie.

Dyk ned i kollektionen og find chunky kæder i nye silhuetter med matchende armbånd, eller leg med vedhæng og særlige funktioner. Intet er efterladt til tilfældighederne og kollektionen byder på fornyelse. Vores nye “invisible locks” er præcist det - låsen gemmer sig som en del af kæden. Så er det slut med at hive og dreje i smykker, for at få låsen væk.

CONNECT

Se alle
Hero image
Hero image

KOLLEKTION

ICE

Hero image

PORTRÆT

I AM BESA TAFARI

Indkøbskurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer sig til gratis fragt Du er 299 kr. fra at opnå GRATIS fragt.
Ingen flere produkter tilgængelige til køb