CONNECT - SS23

IX STUDIOS - CONNECT er født som en positiv reaktion på den tumultariske verden vi lever i. Mens verden er i konstant forandring, så forbliver vores behov for kontakt, nærvær og medmennesker det samme. CONNECT opfordrer dig til at dyrke nysgerrigheden, det legesyge og dit personlige udtryk.

RECYCLE, REUSE, RECONSTRUCT - CONNECT.

Kollektionen består af betydningsfulde smykker i tidløse designs, der skal bæres flere år frem. Smykkerne er designet til at kunne gå i arv, det er bare op til dig at tilføre dem personlig mening og betydning. Lev livet, vær nysgerrig og udforsk verden - dan nye minder i dine smykker, og giv dem videre når tiden er inde. Det er en måde, hvorpå du kan finde et led og forbinde nutiden til din fremtid.

CONNECT er lavet til personen, der sætter kvalitet i højsædet og har et øje for de særlige detaljer.

Kollektionen drager på de tidløse tendenser fra 90’erne og de legesyge trends fra 00’erne, men gjort i sand IX STUDIOS stil - moderne og kompromisløst. Lad smykkerne blive en del af dit look og fortæl en historie.

Dyk ned i kollektionen og find chunky kæder i nye silhuetter med matchende armbånd, eller leg med vedhæng og særlige funktioner. Intet er efterladt til tilfældighederne og kollektionen byder på fornyelse. Vores nye “invisible locks” er præcist det - låsen gemmer sig som en del af kæden. Så er det slut med at hive og dreje i smykker, for at få låsen væk.

We show confidence in our brand and our craftsmanship by being inspiring and inviting.