INSPIRATION

PERSONLIGE SMYKKER

Personlige smykker er smykker, der er designet til at afspejle din unikke stil og personlighed. Smykkerne kan være alt fra personlige halskæder til armbånd og ringe. Særligt guld og sølv er anvendt på grund af deres tidløse og holdbare kvaliteter.

Få personlige smykker med betydningsfuld gravering

Hos IX STUDIOS oplever vi, at flere efterspørger smykker til gravering af initialer og mærkedage, og vi elsker at give vores smykker et smukt og personligt udtryk og større personlig værdi. Derfor tilbyder vi at personliggøre dine ringe, armbånd og halskæder ved at indgravere motiver, som har stor betydning for dig.

Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad der kan indgraveres. Vi graverer KUN smykker købt hos os. Smykkerne må ikke have været i brug.

Se de perfekte ringe til gravering her.

Personlige smykker på mange forskellige måder

Smykker kan være personlige på mange forskellige måder. Det kan være, fordi man har fået smykket af en særlig person med en særlig betydning. Det kan også være, at smykket er et arvestykke, som har stor vigtighed og affektionsværdi. Eller det kan være en smykke med en særlig symbolik, som kun du og få udvalgte kender.

Få inspiration her.

SYMBOLS ONLY YOU CAN WEAR

Personligt armbånd

Et armbånd med indgravering er en elegant måde at skabe et personligt armbånd, som kan tilpasses helt efter dine ønsker. Særligt vores cuff bracelets er oplagte som personlige smykker, fordi der er en god flade til at kunne indgravere alt fra få initialer eller tal til hele citater. Du finder også lænkearmbånd med tags, som kan indgraveres efter ønske.

Shop nu.

Sammensæt et unikt armbånd med personlige charms hos os

Du kan også gøre dit armbånd personligt ved at tilføje et bogstavvedhæng, som kan repræsentere dit eget navn, navnet på en, du holder af, eller noget helt tredje. Du kan også finde andre charms med forskellige motiver såsom en node, en engel eller en nøgle, som kan sammensættes på kryds og tværs for at få et personligt armbånd, der er unikt for dig.

Se alle bogstavvedhæng her.

Personlige halskæder

Vores pendanthalskæder er oplagte til gravering, fordi vedhænget kan rumme forskellige graveringer både foran og bagpå. Hvis du gerne vil symbolisere en samhørighed med en person, du holder af, kan I bære personlige halskæder med samme indgravering. Vælg fx halskæder med indgravering med datoen for jeres første møde, jeres initialer eller noget andet, der rummer en særlig betydning for jer.

Sæt dit eget præg på en personlig halskæde med stjernetegn og charms

En pendant med dit stjernetegn er også et fed måde at tilføje noget personlighed til din smykkestil. Er du en målrettet og ambitiøs stenbuk, en loyal og empatisk krebs eller en tyr med et roligt sind og god energi? Det kan du udstråle med personlige halskæder med stjernetegn. Tilføj eventuelt flere forskellige charms eller bogstavvedhæng for at skabe en personlig halskæde med et unikt udtryk, der kan varieres i det uendelige.

Køb stjernetegnsvedhæng her

Personlige ringe

Mange vælger at personliggøre deres ring, fordi det er et smykke, der ofte er velegnet til eksempelvis indgravering. En signetring er traditionelt set et personligt smykke, som i sin tid blev brugt til at forsegle breve og dokumenter med ens personlige våbenskjold, bomærke eller monogram, som blev indgraveret i ringen. Det er derfor historisk set et personligt smykke, som markerer en slægt eller individet.

Find inspiration til personlige signet ring-designs

I dag bruger de færreste deres signetring til at forsegle breve, men traditionen med at personliggøre ringene lever stadig. Vores massive signetringe kan gøres til personlige smykker ved at indgravere dem indeni eller ovenpå pladen eller den indfattede seglsten. Det kan være alt fra initialer til en vigtig dato eller andet, som har betydning for dig eller den person, du vil give ringen til. Du kan finde inspiration til graveringer af signetringe på #MYIXSIGNET og se vores udvalg af  ringe med indgravering.

Personlige smykker, du kan bære hele livet

Er du på udkig efter moderne personlige smykker i høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted. Hos IX STUDIOS går vi nemlig meget op i de materialer, vi bruger i vores produktion, og vi bruger derfor 100 % genanvendt 925 sterlingsølv, 22 karat guldbelagt genanvendt 925 sterlingsølv og 14 karat massiv guld. Dette gør vi for at leve op til vores høje kvalitetsniveau og for at sikre dig, at dine smykker vil holde i mange år frem. Personlige smykker er i vores optik noget, der skal holde hele livet – og måske endda gives videre til kommende generationer. Derfor er kun de bedste materialer gode nok.

Design med dig i fokus

Vi er glade for at have et tæt forhold med vores kunder. Vi prøver hele tiden på at være innovative og finde de bedste måder at fremstille smykker og nye design på. Derfor er vi meget glade for feedback fra vores kunder. Om det er en historie om, hvad du skal have indgraveret eller måske bare en forespørgsel, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi har dedikeret vores kundeservice til at kunne vejlede dig efter dine behov.

Vi er stolte af at tilbyde smykker, der kan tilpasses til lige præcis dig eller en du kender. Vi tror på, at et smykke kan have stor betydning for både modtageren og giveren - det kan være et symbol på kærlighed, venskab og meget mere.

Vi gør vores bedste for at tilbyde et bredt udvalg af smykker, der kan tilpasses til enhver smag og personlig stil. Vi har både klassiske og moderne designs, og du kan tilføje graveringer og forskellige vedhæng for at gøre smykket endnu mere personligt.

Men det er ikke kun designet, der er vigtigt for os - vi er også fokuseret på at levere en høj kvalitet til en rimelig pris. Vi ved, at et personligt smykke er en investering, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at vores smykker er holdbare og kan bæres i mange år.

Hvis du har spørgsmål til vores smykker eller ønsker hjælp til at vælge det helt rigtige smykke til dig selv eller en særlig person, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et smykke, der vil blive værdsat og elsket i mange år fremover.

Tak fordi du besøgte vores webshop og kiggede på vores udvalg af personlige smykker! Vi håber, at du vil finde det helt rigtige smykke til dig eller en du holder af.

Personliggør dit smykke

Smykker til gravering