VORES HISTORIE


IX Studios blev grundlagt i København af designer Louise Mygind Andersen. Vi laver kvalitets smykker i guld og sølv, som du kan bære med stil. IX Studios betyder dansk håndværk med en massiv attitude. Vi er inspireret af X en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og bæredygtigt forbrug. Vi laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen.

IX Studios smykker findes i anerkendte butikker i hele Skandinavien.

Vi ærer ikke kun fantastisk design, vi respekterer ekstremt vellavede smykker.
Øje for detaljer. Holdbare materialer. Flot håndværk. Traditionelle teknikker. Det er alt sammen i vores kerne - vi har blot taget en Next Generation tilgang til det.
Vores smykker er lavet af genanvendte ædel metaller for at stoppe udvindingen af ​​nyt. Vi opfordrer dig til at forgylde igen. Og vi bruger kun natursten til at optimere ressourceudnyttelsen.

Læs mere

Intelligent design. Designet til at vare hele livet. Håndlavet.
Succes har mange fædre. Vi kalder vores New Way of Danish.
Med rod i vores danske arv, søger vi at forlænge den aktive levetid for vores smykker med enkle, sofistikerede designs, der fortsat er relevante - vi har tilføjet chunkiness til designet for et mere modigt udtryk.
Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish.

Vi er overbeviste om:

Personalisation over Prettification
Authenticity over Standard
Style over Gender
Detail over Decor

Vores smykker er lavet til at komplementere dit personlige look, og af samme grund er du i stand til at tilpasse eller modificere dit stykke med vores personlige graverings- og designservice.


Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at være DIG. Det er det.