Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.
Hero image
Hero image

I AM CC

Limited Edition Kollektion

Hero image

"I am Charlotte Caroline" - En smykkekollektion, der omfavner modet til at leve et autentisk liv med hjertet forrest. 

"I am CC" kollektionen er inspireret af Charlotte Carolines sjælsrejse, hvor hun i mødet med nye sider af selvet, dagligt står stærkere og mere selvkærligt i sig selv.

Se kollektionen "I am CC"

"I AM CC" er en powerfuld unisex kollektion, der omfavner selvopdagelse og individualitet. Symbolerne afspejler modet til at se indad og udtrykke hele dig gennem dét, dit hjerte fortæller.

At være en del af "I AM CC" fællesskabet støtter op om vigtigheden af at investere i personlig vækst. Kollektionen er en påmindelse om at tage tiden til dig, lære dig selv bedre at kende og turde være og udtrykke dig selv præcis som du er.

Hero image
Hero image

Kollektionen er designet til at styrke og løfte dig, og som en påmindelse om at opdage det ekstraordinære inden i dig og lade dit autentiske selv skinne igennem. 

Smykkerne er din daglige reminder om en transformerende vej mod kærlig og powerfuld selvaccept, og ved at bære disse tidløse smykker inviterer CC og IX STUDIOS dig til at lytte til din sjæls kalden, dit hjertes hvisken og have tillid til dig selv på din sjælsrejse for at kunne udleve dét du virkelig drømmer om.

I AM CC

Se alle
Hero image
Hero image

PORTRÆT

I AM BRACHER

Hero image

KAMPAGNE

VALENTINE

Indkøbskurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer sig til gratis fragt Du er 299 kr. fra at opnå GRATIS fragt.
Ingen flere produkter tilgængelige til køb