Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.
Hero image

PORTRÆT

I AM BRACHÉR

Maj 23, 2023

Mød Martin Brachér – en multi-artist og kreativ tænker hele vejen igennem. Han er kendt for hans malerier, som du finder på Bieber-parrets vægge, men har siden barns ben dyrket musikken. 
Nu er han klar med sin første single “Chosen”, der er starts-kuddet på den nye kunstform han er klar til at vise for verden.

Hero image

Hvordan ville du præsentere dig selv for nogen, der ikke kender dig?

Først og fremmest ville jeg ikke sige meget mere end mit navn. Jeg er ikke typen der ligefrem elsker at fortælle om mig selv, medmindre jeg bliver spurgt ind til det. Jeg er slet ikke til small-talk og til tider tror jeg også at jeg falder i kategorien “introvert” - Men når det så er sagt så ville jeg præsentere mig selv som en kreativ sjæl der på magisk vis har formået at være mere eller mindre uafhængig af “systemet” siden 2020 hvor jeg sagde op i forsvaret. Min hverdag og mit liv er bygget og baseret på mavefornemmelser, skabertrang, følelser og naturligvis også rutiner og eftertænksomhed. Jeg maler, tegner, synger og prøver at transmittere mine tanker og min kærlighed til livet derigennem.

Hvornår begyndte du at interessere dig for kunst?

Jeg har altid været besat at det kreative. Ligeså længe jeg kan huske har jeg tegnet, spillet teater, bygget ting og skrålet ind i hvad end jeg nu kunne finde på at bruge som mikrofon. Så mit forhold til kunst og skabelse stikker helt tilbage til barnsben. 
Jeg begyndte rigtig at tage fat i kunsten da jeg var 19 år gammel og det gjorde jeg forud for en mission til Mali som jeg trænede op til da jeg var i forsvaret. Udsendelsen gjorde mig i tvivl om hele min livs-eksistens og mit formål med at være her. Jeg havde bare heller ikke lyst til at springe fra og lade mine kammerater tage afsted uden mig. Så hele den her forberedelses periode til missionen blev et store tankespind af tvivl, spørgsmål og søvnløse nætter. Det var der jeg begyndte at male.


For at stresse af og flygte lidt fra den konflikt jeg havde med mig selv. Lang historie kort så blev missionen til Mali aflyst og vi skulle ikke udsendes i den omgang alligevel og det var der jeg så mit snit og mit kald til at sige op og følge den lille flamme der var begyndt at varme i maven. Kunstens flamme.

Hero image
Hero image

Hvad er personlig stil for dig?

Personlig stil for mig er følelsen af at tage lige præcis det på der falder mig ind. Jeg har det med at skifte stil ret jævnligt. Muligvis fordi at jeg hurtigt begynder at kede mig når ting bliver “det samme” for længe ad gangen. Jeg skifter som regel både ting i klædeskabet ud men også når det kommer til min frisure. Den får også en ny retning et par gange om året.
Personlig stil er 100% at gå med føleserne og ikke lade sig influere for meget af trends og hvad der nu end må være “in” i perioden. Jeg vil ikke passe ind - samtidigt med at jeg gerne vil passe ind. In the end of the day så gør jeg bare hvad jeg føler for og hvis det passer ind så er det fint, men jeg er ikke skræmt for at stikke ud og lade folk tale i krogende.


Personlig stil er også et udtryk for om hvorvidt man er fritstillet fra andre meninger, holdninger og fra “normalen”. Jeg tror at mange flere ville gå anderledes klædt hvis de ikke skulle tænke på hvad naboen eller chefen tænkte om dem og det er jo et sundhedsmæssigt faresignal. Kroppen og sindet har det bedst når det ikke bliver undermineret og ignoreret. Så tag det på du har lyst til - og gør det du har lyst til.

Hvad er personlig stil for dig?

Personlig stil for mig er følelsen af at tage lige præcis det på der falder mig ind. Jeg har det med at skifte stil ret jævnligt. Muligvis fordi at jeg hurtigt begynder at kede mig når ting bliver “det samme” for længe ad gangen. Jeg skifter som regel både ting i klædeskabet ud men også når det kommer til min frisure. Den får også en ny retning et par gange om året.
Personlig stil er 100% at gå med føleserne og ikke lade sig influere for meget af trends og hvad der nu end må være “in” i perioden. Jeg vil ikke passe ind - samtidigt med at jeg gerne vil passe ind. In the end of the day så gør jeg bare hvad jeg føler for og hvis det passer ind så er det fint, men jeg er ikke skræmt for at stikke ud og lade folk tale i krogende.


Personlig stil er også et udtryk for om hvorvidt man er fritstillet fra andre meninger, holdninger og fra “normalen”. Jeg tror at mange flere ville gå anderledes klædt hvis de ikke skulle tænke på hvad naboen eller chefen tænkte om dem og det er jo et sundhedsmæssigt faresignal. Kroppen og sindet har det bedst når det ikke bliver undermineret og ignoreret. Så tag det på du har lyst til - og gør det du har lyst til.

Hero image
Hero image

Hvad er smykker for dig og, hvordan bruger du dem til at udtrykke dig selv og din stil?

For mig er smykker om krydderiet i maden. En pasta kan smage godt med salt, men hvis du propper basilikum, trøffel og river lidt ost udover den så smager den pludselig fantastisk. Det er lidt det samme med smykkerne. De binder hele outfittet sammen fra A-Z og danner grobund for detaljen. Følelserne ligger også i detaljerne. 
Der er forskel på hvordan jeg ville bære smykker hvis jeg var en let sindstilstand af overskud og glæde - vs de melankolske, tunge og mørkere perioder jeg har i mit liv. Så smykker er helt klart et kæmpe must for mit vedkommende hvis tingene virkelig skal spille og hænge sammen.


Igen som jeg sagde tidligere mht personlig stil - Så bliver smykkerne tilføjet ud fra følelsen og de kan både være med til at gøre mig sårbar og skrøbelig men også stærk og uovervindelig.

Brachérs favoritter

Se alle
men
Sølv 925
women
Sølv 925
women
Sølv 925
women
Sølv 925
men
Sølv 925
women
Sølv 925
women
Sølv 925
men
Sølv 925
Sølv 925
Sølv 925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Sølv 925
Sølv 925
Sølv 925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Sølv 925
Sølv 925
Spar 30%
Sølv 925
Guld 22K/925
Guld 22K/925
Spar 30%
Guld 22K/925
women

KOLLEKTION

I AM CC

Hero image

PORTRÆT

I AM BES TAFRI

Indkøbskurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer sig til gratis fragt Du er 299 kr. fra at opnå GRATIS fragt.
Ingen flere produkter tilgængelige til køb