Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Hvad er en alliancering?

Hvad er en alliancering?

En alliancering er grundlæggende set en ring, der symboliserer en alliance – eller en relation – mellem to mennesker. Klassiske eksempler på allianceringe er forlovelsesringe og vielsesringe, der markerer, at to mennesker har valgt at danne par med hinanden. Du kan her læse mere om, hvad allianceringe er for et fænomen, og hvordan man kan bruge dem.

Hvordan kan man bruge en alliancering?

En alliancering kan bruges til at kommunikere til omverdenen, at du og en anden har en særlig relation, og samtidig kan det være en mere personlig påmindelse om den specielle person, du har i dit liv. Med en alliancering har du hele tiden den person, du har kær, tæt på, og med et blik på din finger bliver du mindet om jeres unikke forbindelse.

En alliancering kan i princippet være en hvilken som helst ring, du og din alliancepartner begge har. Allianceringe behøver dog ikke nødvendigvis at være identiske for at markere en tilknytning. I nogle tilfælde kan der være variationer mellem to allianceringe, så der eksempelvis er sten i den ene ring og ingen sten i den anden. Dette ser man ofte ved forlovelses- og vielsesringe, hvor ringene eksempelvis har formen og materialet til fælles, men ellers er forskellige i udtrykket.

 

Hvad koster en alliancering?

Prisen på allianceringe varierer meget og hænger selvfølgelig også sammen med materiale, kvalitet og design. Vælger I allianceringe i massive og ægte materialer, som IX STUDIOS anvender, vil prisen typisk være i den højere ende, men I får til gengæld allianceringe, der er ekstremt holdbare, og som med den rette pleje kan holde resten af livet og passeres videre til kommende generationer.

Alle vores ringe er produceret i recycled materialer bestående af 100 % genanvendt 925 sterling sølv, 22 karat guldbelagt 925 sterling sølv og 14 karat massiv guld. Det er derfor meget holdbare materialer, der holder et helt liv – og længere.

14 Karat

Mange vælger også at personliggøre deres allianceringe ved at få dem indgraveret. Typiske eksempler på indgraveringer er alliancepartnernes navne, en betydningsfuld dato eller et citat, der siger begge parter noget. Det medfører typisk en større eller mindre merpris at få indgraveret sine allianceringe, men det er en investering, de færreste fortryder. Det gør nemlig ringen endnu mere unik og særegen. Hos IX STUDIOS tilbyder vi også at indgravere jeres ringe fra 599,00 kr.

Stort udvalg af allianceringe hos IX STUDIOS

Hos IX STUDIOS mener vi, at alle vores ringe kan bruges som allianceringe. Det handler om, at de skal passe til jer og jeres smag. Et godt bud på allianceringe kunne dog være vores ikoniske massive signetringe med eller uden natursten, som er tidløse og moderne på samme tid. De er unisex og fungerer derfor med deres rå og enkle udtryk til alle køn. Her er der også mulighed for at differentiere jeres ringe, så én har en ring med natursten og én har uden, alt efter hvad jeres personlige præferencer er.

Vi har også et stort udvalg af mindre og mere diskrete ringe som vores IX CORE RING eller IX CLASS RING, der gør sig godt som allianceringe. Men en enkel ring har du mulighed for at style den sammen med de fleste andre ringe og tilpasse dit udtryk efter humør og smag, og så er der ved de simple ringe mulighed for indgravering både indvendig og udvendig. 

Er du eller I til ringe med sten i et klassisk “prinsesselook”, har vi hos IX STUDIOS også vores IX PRINCESS RING. Du kan for eksempel få den med grønne, blå eller hvide sten i både sølv og guldbelagt overflade, der på smukkeste vis kan være et minde om din partner.

Indkøbskurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer sig til gratis fragt Du er 299 kr. fra at opnå GRATIS fragt.
Ingen flere produkter tilgængelige til køb