PERSONLIG GRAVERING

SYMBOLS ONLY YOU CAN WEAR

Vores smykker er lavet til at komplementere dit personlige look, derfor kan du modificere dit smykke med vores personlige graverings- og designservice.

Hos IX STUDIOS oplever vi, at flere efterspørger smykker med gravering af initialer og mærkedage, og vi elsker at give vores smykker et smukt og personlig udtryk og større personlig værdi.

Derfor tilbyder vi at personliggøre dine ringe, armbånd og halskæder ved at indgravere motiver, som har stor betydning for dig.

Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad der kan indgraveres.

Vi graverer KUN smykker købt hos os.
Smykkerne må ikke have været i brug.


Find inspiration på #MYIXSIGNET

SYMBOLS ONLY YOU CAN WEAR

Hos IX STUDIOS kan du i samarbejde med vores design team, lave dine egne personlige smykker.

Vi kan gravere dine smykker med et motiv, som har stor betydning for dig. Flere af vores kunder har blandt andet fået deres initialer graveret på signet ringe, og andre har fået betydningsfulde mærkedage graveret i halskæder.

Vi er vilde med at personliggøre smykker, så du kan få et unikt og enestående smykke.

Find IX STUDIOS smykker velegnet til gravering her.

Du kan få lavet dit design ved at vælge det smykke, som du ønsker at personliggøre, her på shoppen.

Herefter tilvælger du en gravering.

Skriv efterfølgende, hvad du ønsker graveret eller vedhæft en fil.

Alle indgraverede produkter kan ikke returneres eller refunderes.

Find smykker velegnet til gravering.

Personlige indgraverede smykker

Hos IX STUDIOS kan du i samarbejde med vores design team, få lavet dine egne personlige smykker. Vi kan gravere dine smykker med et motiv, som har stor betydning for dig. Flere af vores kunder har fået deres initialer graveret på deres signetringe, og andre har fået betydningsfulde mærkedage graveret i deres halskæder.
Vi er vilde med at gøre smykker til en personlig accessoires, så du kan få et unikt smykke, som ingen andre har.

Design dine egne smykker

Vi er glade for at have et tæt forhold med vores kunder. Vi prøver hele tiden på at være innovative og finde de bedste måder at fremstille smykker og nye designs på. Derfor er vi meget glade for feedback fra vores kunder. Om det er en historie om, hvad du skal have indgraveret eller måske bare en forespørgsel, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi har dedikeret vores kundeservice til at kunne vejlede dig til det mest optimale køb for dine behov.

Smykker i højeste kvalitet

Er du på udkig efter moderne smykker i høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted. Vi går nemlig meget op i de materialer, vi bruger i vores produktion. Dette gør vi ikke kun for at leve op til vores krav til kvaliteten, men også for at sikre dig at dine smykker vil være flotte og kunne holde i mange år frem. Derfor anvender vi blandt andet ægte natursten, da disse giver et helt unikt udtryk med deres unikke nuancer i farverne. På den måde vil dine smykker kunne få forskellige udtryk alt afhængigt af, hvordan lyset falder på dem. Dette er blot en af mange ting, der gør vores smykker unikke.

Brug for vejledning

Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse med det de køber hos os. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type af smykke, der vil matche dine behov. IX STUDIOS team har mange års erfaring indenfor smykkeindustrien og har hjulpet mange kunder på rette vej til det perfekte smykke hos os. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Unikt udvalg af smykker

Hos IX STUDIOS kan du finde et stort udvalg af smykker i premium kvalitet, der er sat ned i pris. Vi udskifter vores sortiment hvert år, og vil løbende have øreringe, fingerringe, halskæder og armbånd på tilbud. Vi har smykkerne så længe lager haves, så du skal skynde dig, hvis du f.eks. gerne vil finde en ring i den rette størrelse. Det ville være ærgerligt, hvis du forelskede dig i en ring, men den ikke længere var i din størrelse. Så skynd dig at bestil mens lager haves. Vi tilbyder dig elegante, moderne og håndlavede smykker, som er lavet i en premium kvalitet, der lever op til mere end standarden på dansk håndværk. Du kan gøre et fantastisk kup, her på siden og finde smykker til både kvinder og mænd, med eksklusive rabatter på. Du kan finde mange forskellige typer smykker i blankt poleret sterling sølv, i forgyldt sterling sølv og smykker med natursten i mange forskellige farver.

Gode tilbud på håndlavede fingerringe og øreringe

Vi laver nye designs flere gange om året, så du vil kunne finde smykker på tilbud på vores hjemmeside, da vi skal have solgt ud i forrige sortiment, for at gøre plads til det nye. Du kan finde mange forskellige typer af både ringe og øreringe med nedsatte priser, som er lavet i eksklusive materialer. Har du forelsket dig i en ring med en specifik farvet natursten, skal du skynde dig at slå til her på siden. Du kan blandt andet finde et bredt udvalg af massive ringe, feminine ring, signetringe med natursten i grøn, sort, pink og mange andre flotte farver og nuancer. Sæt flere ringe og øreringe sammen for at skabe et mere råt og unikt smykke-look.

Rabatter på kvalitets Armbånd og Halskæder

Vi vil få gange om året holde større udsalg end normalt, så hold dig opdateret på vores hjemmeside for at få fingrene i de bedste tilbud. Du kan måske være heldig at finde et tilbud på vores eksklusive armbånd og halskæder med helt op til 50%. Her på siden kan du finde et stort udvalg af elegante halskæder i høj kvalitet i både guld og sølv, nogle med natursten i mange flotte farver og nuancer. Du kan mikse og matche dine halskæder alt efter, hvad du mener vil passe til din personlige stil. Sæt en lang halskæde sammen med en kortere, eller bær halskæden alene for et mere simpelt udtryk.

Udsalg på smykker i både sølv og guld

Alle vores smykker er håndlavede med stor passion og vi går ikke på kompromis med vores kvalitet, der er derfor meget værdi at hente, når du gør et køb med vores rabatter. I stedet for kun at købe ét smykke kan du nu købe flere til at sammensætte et unikt look, hvis du har forelsket dig i flere af vores flotte smykker. Følg med på siden, som vil blive opdateret løbende og gør et fantastisk kup.