INSPIRATION

PERSONLIG GRAVERING

SYMBOLS ONLY YOU CAN WEAR

Vores smykker er lavet til at komplementere dit personlige look, derfor kan du modificere dit smykke med vores personlige graverings- og designservice.

Hos IX STUDIOS oplever vi, at flere efterspørger smykker med gravering af initialer og mærkedage, og vi elsker at give vores smykker et smukt og personlig udtryk og større personlig værdi.

Derfor tilbyder vi at personliggøre dine ringe, armbånd og halskæder ved at indgravere motiver, som har stor betydning for dig.

Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad der kan indgraveres.

Vi graverer KUN smykker købt hos os.
Smykkerne må ikke have været i brug.


Find inspiration på #MYIXSIGNET

SYMBOLS ONLY YOU CAN WEAR

Hos IX STUDIOS kan du designe dine egne personlige smykker.

Vi kan gravere dine smykker med et motiv, som har stor betydning for dig. Flere af vores kunder har fået initialer graveret på signet ringe, og andre har fået betydningsfulde mærkedage graveret i halskæder.

Vi er vilde med at personliggøre smykker, så du kan få et unikt og enestående smykke.

Find IX STUDIOS smykker velegnet til gravering her.

Du kan få lavet dit design ved at vælge det smykke, som du ønsker at personliggøre, her på shoppen.

Herefter tilvælger du en gravering.

Skriv efterfølgende, hvad du ønsker graveret eller vedhæft en fil.

Alle indgraverede produkter kan ikke returneres eller refunderes.

Find smykker velegnet til gravering her.

Personlige indgraverede smykker

Hos IX STUDIOS kan du i samarbejde med vores design team, få lavet dine egne personlige smykker. Vi kan gravere dine smykker med et motiv, som har stor betydning for dig. Flere af vores kunder har fået deres initialer graveret på deres signetringe, og andre har fået betydningsfulde mærkedage graveret i deres halskæder.

Design dine egne smykker

Vi er glade for at have et tæt forhold med vores kunder. Vi prøver hele tiden på at være innovative og finde de bedste måder at fremstille smykker og nye designs på. Derfor er vi meget glade for feedback fra vores kunder. Om det er en historie om, hvad du skal have indgraveret eller måske bare en forespørgsel, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi har dedikeret vores kundeservice til at kunne vejlede dig efter dine behov.

Smykker i højeste kvalitet

Er du på udkig efter moderne smykker i høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted. Vi går nemlig meget op i de materialer, vi bruger i vores produktion. Dette gør vi for at leve op til vores kvalitetsniveau, og for at sikre dig, at dine smykker vil holde i mange år frem. Derfor anvender vi ægte natursten med unika.

Brug for vejledning

Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse med det de køber hos os. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilket smykke, der vil matche dine behov. IX STUDIOS har hjulpet mange kunder på rette vej til det perfekte smykke, derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.