Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

STØRRELSESGUIDE FOR HALSKÆDER

Størrelsesguide: Hvilken halskædelængde skal du vælge?

Længden på din halskæde har stor betydning for, hvilket udtryk den får. Er du til det tætsiddende look, eller må halskæden gerne have noget mere længde? Her i vores guide til at vælge længde på din halskæde hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken størrelse du skal vælge for at opnå det look, du ønsker.


Størrelsesguide: halskæder til kvinder

Til kvinder er en kæde mellem 42 og 45 cm et klassisk valg, der falder flot ned over kravebenene og har en god mellemlængde. Den egner sig også fint til kæder med vedhæng.

Vil du have et mere choker-agtigt look, skal du gå efter halskædelængder mellem 35 og 40 cm. Du kan evt. måle omkredsen af din hals, hvis du er i tvivl – vi er alle forskellige, og din tætsiddende kæde skulle nødigt være ubehagelig at have på.

Længere kæder til kvinder har typisk en længde på omkring 55-60 cm. De egner sig også godt til kæder med vedhæng, hvis du ønsker en lidt lavere placering på vedhænget.


Størrelsesguide: halskæder til mænd

Når vi taler om halskæder til mænd, ligger den typiske længde mellem 50 og 55 cm. Har du en skjorte på, vil den lægge sig pænt mellem de to øverste knapper, og på en klassisk T-shirt med rund hals er den også synlig uden på T-shirten.


For et mere tætsiddende look skal du se efter kæder på 40-45 cm. Pas på ikke at vælge kæden for kort; den skal stadig være behagelig at have på. Den korte længde på halskæder egner sig godt til at blive kombineret med længere kæder.


Leder du efter en halskæde med et vedhæng, foretrækker nogle at sætte den i en lidt længere kæde på op til 60 cm. Det giver vedhænget en flot og synlig placering på brystet.


Vælg de rigtige længder, når du skal kombinere flere halskæder

Vil du kombinere flere kæder, kan du vælge en chunky kæde som vores Chunky Curb Chain i en længde helt ned til 40 cm og kombinere den med længere kæder med eller uden vedhæng. Du kan selvfølgelig også gå efter en mere spinkel kæde – det gør ingen forskel for den anbefalede længde.


Er du vild med det stackede look, kan du sagtens kombinere tre halskæder i forskellige længder. Gå f.eks. efter en kæde på 40 cm, en på 45 cm og en på 50 cm, hvis de ikke skal ligge for langt fra hinanden på halsen og brystet.


Har du brug for vores hjælp?

Har du spørgsmål til vores halskæder og størrelsen på dem? Så er du meget velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til hello@ixstudioscph.com. Du må selvfølgelig også gerne kontakte os i vores livechat, hvor vi også kan besvare dine spørgsmål.

Indkøbskurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer sig til gratis fragt Du er 299 kr. fra at opnå GRATIS fragt.
Ingen flere produkter tilgængelige til køb