Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

STØRRELSESGUIDE FOR ARMBÅND

Størrelsesguide: Hvilken størrelse armbånd skal du vælge?

I modsætning til størrelsen på vores tøj og sko har vi ikke nødvendigvis styr på, hvilken størrelse armbånd vi skal vælge. Derfor har vi sammensat denne størrelsesguide til armbånd, hvor du både kan læse lidt om standardstørrelser til kvinder og mænd, lære at finde din armbåndsstørrelse og få tips til, hvor stramt eller løst dit armbånd skal sidde.


Hvilken størrelse armbånd passer til kvinder og mænd?

Naturligvis er det individuelt, hvor store eller små armbånd vi skal bruge. Vores håndled er forskellige, og det samme gælder for vores præferencer til, hvor tæt armbåndet skal sidde. Alligevel er der nogle tommelfingerregler at gå ud fra, f.eks. hvis du skal købe et armbånd i gave og ikke kender modtagerens størrelse.

  • Standardstørrelse for armbånd til mænd: 19 cm og 21 cm
  • Standardstørrelse for armbånd til kvinder: 17 cm og 19 cm. 

Vi fremstiller vores armbånd i 17 cm, 19 cm og 21 cm. 17 og 19 cm vil passe de fleste kvinder, og for både kvinder og mænd er der naturligvis også mulighed for at gå op til 21 cm.


Hvordan måler man sin armbåndsstørrelse?

Når du skal finde ud af, hvilken størrelse armbånd du skal bruge, har du faktisk ikke brug for andet end et målebånd. Mål omkredsen på dit håndled på det bredeste sted; det vil typisk være hen over håndledsknoglen. Få evt. en til at hjælpe dig, hvis det er svært at bruge målebåndet med én hånd. Sørg for, at målebåndet sidder stramt om håndleddet, når du aflæser dit mål.

Når du har målt dit håndled, skal du huske at lægge lidt til for at finde din armbåndsstørrelse. Normalt passer det fint at lægge omtrent 2 cm til. Vil du have armbåndet til at sidde løsere, kan du lægge 3 cm til, og omvendt kan du også vælge at bære armbåndet mere tætsiddende.

Hvor løst skal et armbånd sidde?

Som nævnt ovenfor skal du huske at lægge et par cm til omkredsen på dit håndled, når du skal vælge et armbånd i den rigtige størrelse. Hvor løst eller tæt armbåndet skal sidde er naturligvis op til dig – og det kommer naturligvis også an på størrelsen på din hånd, om armbåndet kan blive siddende, hvor det skal.

Husk, at det kan være nødvendigt at gå en størrelse op, hvis du vælger et armbånd i en meget kraftig kæde. Kædens tykkelse påvirker nemlig, hvordan armbåndet sidder på håndleddet.

Vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige armbånd

Har du brug for yderligere hjælp til at finde det perfekte armbånd, er du velkommen til at kontakte os på hello@ixstudioscph.com eller skrive til os i livechatten her på siden. Vi håber, at du finder det helt rigtige armbånd til dig.

Indkøbskurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer sig til gratis fragt Du er 299 kr. fra at opnå GRATIS fragt.
Ingen flere produkter tilgængelige til køb