NEXT GENERATION CRAFTSMANSHIP

IX Studios repræsenterer ordentlighed

  Hos IX Studios er vi bevidste om, at vejen til et bæredygtigt samfund skal brolægges af alternative handlinger til den nuværende produktions etik og forbrugeradfærd. Vi er derfor ivrige efter at imødekomme foranstaltninger, der minimerer vores miljø- og klimapåvirkning, og vi ønsker følgelig at styrke og tilsikre en bæredygtig distributionskæde i hele infrastrukturen i vores virksomhed.

  Vi ønsker ikke kun at foranledige indkøb at smykker, men også vedligehold og pleje af eksisterende smykker.

  Det tror vi er et nødvendigt modstykke til den nuværende forbrugeradfærd.

  Vi tilbyder derfor også genforgyldningsservice og konkret vejledning til at forlænge dine smykkers levetid. Og vi opfordrer til, at du bærer dine IX Studios smykker i mange år frem, måske endda lader dem gå videre i generationer og derigennem bidrager til et sundere forbrugsmønster.

  Derfor anvender vi kun 100% genanvendelige ædelmetaller til fremstilling af vores smykker. Vi kontrollerer løbende at alle materialer fremskaffes efter etisk korrekte standarder og at vores samarbejdspartner og producent er medlem af Responsible Jewellery Council (RJC), der foranstalter ansvarlige produktions- og forsyningsforhold i tilblivelsen af IX Studios smykker.

  Vi er således ekstremt determineret på at opretholde en høj standard og på at sikre sunde vilkår i alle led i vores produktionskæde. IX Studios repræsenterer ordentlighed, og det ligger os på sinde, at vores smykker afspejler denne ordentlighed.

  Ansvarlighed og en bæredygtig fremtid

  - Vi bruger udelukkende recycled sølv og guld til alle vores smykker

  - Vi er et af de få smykke brands i verden, som har certificering på udelukkende at fremstille smykker i genbrugsmaterialer.

  - 
Mindre spild - Vi anvender kun natursten i vores signet ringe, og det nogle vil se som fejl og derfor sortere fra ser vi som et unika, hvilket minimere spild og optimere udnyttelse af ressourcerne.

  - Vi er meget determineret på at træffe bedre valg hver dag i hele vores virksomhed for at minimere vores miljøpåvirkning.

  - Vi fremstiller ansvarlige smykker af høj kvalitet til at bære hele livet.