Huller i ørerne

Får du lavet huller i ørerne, åbner der sig en helt ny verden af muligheder for at bære smukke øreringe – alt lige fra enkle ørestikker til iøjnefaldende hoops og stilfulde kædeøreringe og perler. I vores showroom og butik i København kan du få skudt huller i ørerne med og uden tidsbestilling. Læs mere her.


Få lavet huller i ørerne i vores showroom eller butik


Har du en drøm om at få lavet huller i ørerne? Så kan du få den opfyldt i vores showroom i Kronprinsensgade eller vores butik på Niels Hemmingsens Gade i København. Du er velkommen til blot at kigge forbi uden tidsbestilling – det tager ikke lang tid at få skudt huller i ørerne, og derfor kan det lade sig gøre på de fleste tidspunkter. Vil du alligevel gerne aftale en tid, kan du sende en mail til hello@ixstudioscph.com, så finder vi sammen et tidspunkt, hvor du i ro og mag kan komme ind i showroomet og få lavet dine huller i ørerne.

Vær opmærksom på, at du skal have tilladelse fra en værge, hvis du er under 18 år. Vi skyder hos IX Studios ikke huller i ørerne på børn under seks år.


Vælg mellem fire slags øreringe


Når du skal have lavet huller i ørerne, har du fire forskellige slags ørestikker at vælge imellem. Senere kan du naturligvis bruge lige præcis den type øreringe, du ønsker, men fordi øreringene skal skydes i, skal det første par være piercingøreringe særligt beregnet til lige præcis dette.

Vi har udvalgt nogle fine og enkle ørestikker, som du skal gå med de første seks uger, indtil sårene er helet. Hos IX Studios kan du vælge mellem fire slags ørestikker, når du får lavet huller i ørerne:

 • Ørestikker i guld uden sten
 • Ørestikker i guld med sten
 • Ørestikker i sølv uden sten
 • Ørestikker i sølv med sten


Hvor meget koster det at få huller i ørerne?


Hos IX Studios kan du få lavet huller i ørerne til en god pris. De fine ørestikker, du får skudt i, er med i prisen.

 • 1 hul: 150 kr.
 • 2 huller: 200 kr.


Derudover er du naturligvis velkommen til at købe ekstra øreringe med, som du kan skifte til, når helingstiden er gået. Har du brug for inspiration til huller i ørerne, kan du se vores store udvalg af øreringe her.


Hvornår må man skifte øreringe?


Selv om det kan være fristende, må du ikke skifte øreringe med det samme, når du har fået skudt huller i ørerne. Tommelfingerreglen er, at der skal gå seks uger, før du tager dine øreringe ud og sætter nogle andre i. Det skyldes, at huden skal have tid til at gendanne sig selv, efter du har fået lavet hullet.

Faktisk skal du hele det første år være lidt ekstra opmærksom på dine huller i ørerne. Undgå at gå uden øreringe, da hullerne så kan blive mindre eller vokse helt sammen. Vær også lidt varsom, når du skifter øreringe, fordi huden stadig er tynd og lidt ekstra skrøbelig den første tid.


Pas godt på dine nye huller i ørerne med den rette pleje


Det er vigtigt, at du plejer dine nye huller i ørerne godt, så du undgår betændelse og irritationer. Der er flere ting, du skal være opmærksom på:

 • Hullerne skal rengøres jævnligt. Det kan du gøre med særlige renseservietter beregnet til piercinger, eller du kan bruge flydende sæbe. Skyl godt, når du vasker hår eller går i bad og tør efter med en vatpind eller en serviet.
 • Pas på øreringene, når du tager tøj over hovedet, så de ikke kommer til at sidde fast.
 • Brug ikke skrappe midler som sprit og alkohol, da de kan forhindre sårene i at hele.
 • Vær forsigtig, når du bruger hårspray, parfume, hårfarve m.m. og sørg for at dække ørerne godt til.

Du kan trygt få lavet huller i ørerne hos IX Studios

Uanset om du er barn eller voksen, sørger vi for at give dig en god oplevelse i vores butik og showroom. For nogle kan det være forbundet med en vis nervøsitet at skulle have skudt huller i ørerne, og derfor sørger vi naturligvis for trygge rammer og en rar atmosfære, når du besøger os. Huller i ørerne er ikke et smertefuldt indgreb, og det tager ganske kort tid. Passer du godt på de nye huller bagefter med den rette pleje og forsigtighed, bør du heller ikke her mærke meget til dem.

Som nævnt er du velkommen til at kigge forbi vores showroom eller butik for at få lavet huller i ørerne – også uden tidsbestilling. Du finder os her:

 • Butik: Niels Hemmingsens Gade 4, 1153 København
  Åbent mandag-fredag kl. 10-18 samt lørdag 10-17 og søndag 11-17
 • Showroom: Kronprinsensgade 13, 1TV, 1114 København K
  Åbent mandag-fredag kl. 14-17